Prijavi se!

POKRENI

PROMENU,

POSTANI BOLJA

VERZIJA SEBE!

Intenzivni NLP Practitioner održaće se od 8. do 16. jula na Kopaoniku. Tokom treninga ćete intenzivnim radom i aktivnim učešćem savladati NLP alate i napraviti prve korake ka praktikovanju NLP-a.

Zašto učestvovati na Intenzivnom NLP treningu?

Dostupnost trenera

S obzirom da će Vam treneri biti na raspolaganju svih 9 dana na Kopaoniku, imaćete  priliku da na licu mesta dobijete odgovore na sva pitanja vezana za NLP. Iskoristite njihovo iskustvo i prisutnost kao priliku da usvojite nove veštine na osnovu njihovog svakodnevnog ponašanja!

Iskustvo NLP Mastera

Kako se trening održava paralelno sa  treningom NLP Master imaćete priliku  da komunicirate sa sertifikovanim NLP Practitioner-ima, saznate njihova iskustva i konsultujete se sa njima oko dalje primene stečenih znanja.

9 dana na Kopaoniku

Intenzivni NLP Practitioner održeće se od 8. do 16. jula na Kopaoniku. Tokom treninga ćete intenzivnim radom i aktivnim učešćem savladati NLP alate i napraviti prve korake ka praktikovanju NLP-a.

 

 

Dodatne aktivnosti

Brojne dodatne aktivnosti učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom, omogućiće vam da se odmorite, probudite avanturistu u sebi i „pametno“ iskoristite svoj odmor.

Naučićete kako uticajno da komunicirate

Koliko vremena i energije gubite zbog nerazumevanja sa saradnicima, članovima svog tima, prijateljima i porodicom? Na treningu NLP Practitioner naučićete komunikacioni model i jezičke obrzace koji će povećati uticaj poruka koje prenosite.

Promenićete neželjeno ponašanje

Da li ispoljavate neka ponašanja kojim niste zadovoljni i želite da ga promenite? Putem pouzdanih NLP tehnika usvojićete ponašanja koja želite da vidite kod sebe i na taj način usmerićete sebe ka ostvarenju svojih ciljeva.

Svi vaši ciljevi postaće stvarnost

Koliko puta vam se desilo da ne ostvarite vaše poslovne ciljeve? Najvažnija stvar za uspeh je pravilno postavljen cilj i njegovo praćenje do same realizacije. NLP Practitioner daće vam praktična znanja za postavljanje, praćenje i evaluaciju ciljeva i priliku da već tada radite na najvažnijim.

50+ učesnika

Na Intenzivnom NLP Practitioner treningu imaćete priliku da se upoznate sa velikim brojem profesionalaca iz raznih oblasti poslovanja i upoznate se sa njihovim izazovima, kao i najboljim rešenjima koja će vam značiti u budućnosti.

Dodatne aktivnosti na Intenzivnom NLP treningu

Brojne dodatne aktivnosti učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom, omogućiće vam da se odmorite, probudite avanturistu u sebi i „pametno“ iskoristite svoj odmor.

Panoramska vožnja žičarom

 

Upoznajte Kopaonik iz druge perspektive u toku vožnje žičarom „Pančićev vrh”. Ovom žičarom izlazite na jedan od najviših vrhova ove planine i sigurno ćete uživati u panoramskom razgledanju centra i pogledu na 2017 metara nadmorske visine.

Planinarenje

 

Predivne planinske staze Kopaonika jedno su od najlepših obeležja planinskog turizma u Srbiji. Izazovite sebe i otkrijte nove lepote naše zemlje planinarenjem na stazama Pančićev vrh, Šiljak, Kozje stene, Markova stena...

Bob na šinama

 

Bob na šinama je vrsta roller coaster-a koja će vam omogućiti da se sankama pričvršćenim na šinski sistem spuštate specijalizovanom stazom kroz prirodno okruženje Kopaonika.

Paraglajding

 

Let tandem paraglajderom sa iskusnim instruktorima na atraktivnim lokacijama na Kopaoniku je jedinstvena prilika za ljubitelje ove vrste sportova.

Off road ture kvadovima

 

Vozite terenska vozila na off road stazama punim izazova. Moguće je obići sve vrhove Kopaonika i uživati u prelepim pejzažima koje pruža priroda.

Zip wire

 

Doživite nesvakidašnji adrenalinski šok, spuštajući se niz žicu postavljenu između dva drveta sa postepenim nagibom uz pomoć kotura koji klizi po istoj.

Jahanje

 

Upoznajte zadivljujuće predele Kopaonika uz pratnju vodiča. Ova aktivnost uključuje i časove obuke jahanja.

Planinski biciklizam

 

Vozite se jednom od tri specijalno dizajnirane staze različite težine u zavisnosti od nivoa izazova na koji ste spremni.

Utisci učesnika Intenzivnog NLP treninga

Savet: Klikinte na ikonicu

koja se nalazi u gornjem levom uglu videa kako biste videli celu listu video klipova.

Pratite nas na našem Youtube kanalu

Subscribe

O NLP Centru

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment osnovana 2008. godine, a osnovna delatnost i fokus NLP Centra su otvoreni, međunarodno akreditovani NLP treninzi. Naš fokus primene NLP je primena u ličnom i profesionalnom razvoju.

Preko 40 generacija NLP Practitioner-a

Više od 500 polaznika je završilo trening NLP Practitioner u okviru NLP Centra.

 

Više od 100 sertifikovanih NLP Mastera

Preko 100 polaznika je nastavilo svoju NLP edukaciju kroz učešće na treningu NLP Master.

 

Preko 30 sertifikovanih NLP Trenera

U NLP Centru je svoju NLP edukaciju završilo preko 30 NLP Trenera.

 

NLP treninzi u 6 gradova!

Programi NLP Centra se održavaju u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Podgorici, Ostravi i Pragu, a broj gradova u kojima se održavaju treninzi konstantno raste.

 

Tradicija duga 9 godina - Postanite bolja verzija sebe!

O NLP Practitioner-u

Prvi i najvažni korak ka postajanju bolje verzije sebe je praktikovanje NLP veština i tehnika kojima možete da ovladate na treningu NLP Practitioner. Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da pokrenete bolju verziju sebe. Na treningu ćete imati priliku da naučite i primenite osnovne veštine i najefikasnije NLP tehnike koje vam mogu pomoći da pravilno postavite i ostvarite svoje ciljeve, jasno prenesete poruku sagovorniku, poboljšate komunikaciju sa porodicom i saradnicima i promenite sva neželjena ponašanja u poslovnom i privatnom okruženju.

 

Mnogi poznati i uspešni profesionalci koriste NLP i imaju svog ličnog NLP trenera (Pharrell Williams, Hugh Jackman, Oprah Winfrey, Serena Williams, Leonardo di Caprio…). Neke od veština koje možete steći koristeći NLP su: Kako da pravilno postavimo dostižne ciljeve, kako da povećamo svoje samopouzdanje, kako da eliminišemo strah i tremu, kako da uspešno komuniciramo sa različitim tipovima ličnosti itd.

Saznaj više o NLP Practitioneru i sadržaju treninga

Trenerski tim

Peđa Jovanović

NLP Master trener

Josip Bošnjaković

NLP Master trener

Sandra Savanović

Stevanović

NLP Master trener

Darko Gajić

NLP Master trener

Sertifikati

Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane priznatih međunarodnih institucija IANLP i IN-NLP.

 

International Association for NLP

 

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije.

 

 

International Association of NLP Institutes

 

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima.

 

Raspored modula

Modul I

Modul II

Modul III

Modul IV

Modul V

Modul VI

Modul VII

Sertifikacija

8-9. jula 2017.

10-11. jula 2017.

12-13. jula 2017.

14-15. jula 2017.

2-3. septembra 2017.

16-17. septembra 2017.

7-8. oktobra 2017.

28. oktobar 2017.

Kopaonik

Kopaonik

Kopaonik

Kopaonik

Beograd

Beograd

Beograd

Beograd

Vreme održavanja

Mesto

Modul

Mesto održavanja

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Intenzivni NLP Practitioner održače se u luksuznom hotelu „Kraljevi Čardaci“ na Kopaoniku. „Kraljevi Čardaci“ je spa hotel sa 4 zvezdice dizajniran tako da svojim gostima omogući prijatnu atmosferu udaljenu od gradske buke, idealnu za odmor i treninge.

Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, vlasništvo građevinske firme “Prvako inženjering” iz Kragujevca nalazi se na 1450 m nadmorske visine Kopaonika. Od 2011. godine kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.

Klub privrednih novinara Srbije i Centar za promociju wellness i spa Sunny dodelili su “Kraljevim Čardacima” priznanje za Wellness hotel 2012. godine – Wellness AWARD 2012.

U sklopu hotela “Kraljevi Čardaci” nalazi se 27 smeštajnih jedinica, Spa i Wellness centar, lobby bar, pansionski restoran i igraonica za decu. U sklopu hotelskog kompleksa je i 199 moderno opremljenih apartmana.

 

Adresa:

Kraljevi Čardaci SPA, Vikend naselje, Čajetinska česma bb, Kopaonik, Srbija

 

Rezervacije:

T: +381(0)36 428 558, +381(0)34 352 922

E: booking@kraljevicardaci.com

 

www.kraljevicardaci.com

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi prijave i Intenzivnog treninga ostavite nam svoje podatke, a naši NLP treneri će Vas ubrzo kontaktirati i pružiti sve neophodne informacije kako bi Vaš boravak na Kopaoniku bio nezaboravan.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uspešno ste poslali poruku.

Prijavite se još

danas i započnite svoju NLP

AVANTURU!

Prijavi se na:

 

office@nlpcentar.com

+ 381 (0)11 4123 410

+ 381 (0)60 0290 021

 

Popust:

 

Za učesnike koji se prijave u grupi od 5 i više osoba obezbedili smo dodatni popust od 3% na punu cenu treninga.