POKRENI

PROMENU,

POSTANI BOLJA

VERZIJA SEBE!

Intenzivni NLP Master održaće se od 8. do 16. jula na Kopaoniku. Na NLP Master treningu upoznaćete se sa naprednim NLP tehikama i savladati rad na višim neuro logičkim nivoima.

Zašto učestvovati na Intenzivnom NLP treningu?

Naučičete kako da napredno primenjujete NLP

Na NLP Master treningu naučićete kako da primenjujete NLP van okvira postavljenog na NLP Practitioner-u, kreirate i razvijate sopstvene NLP alate i pomerate svoje granice. Tehnike koje se obrađuju na NLP Master treningu su napredni metamodeli, napredni Miltonovi obrasci itd.

9 dana na Kopaoniku

Savladaćete rad na višim neuro logičkim nivoima

Za razliku od NLP Practitioner-a, gde je fokus na nižim neuro logičkim nivoima, kao što su ponašanja i ciljevi, na NLP Master treningu fokus se premešta na više neuro logičke nivoe, kao što su uverenja, vrednosti i identitet.

Intenzivni Master održaće se od 8. do 16. jula na Kopaoniku na kome ćete intenzivnim radom i aktivnim učešćem da savladate napredne NLP tehike i raditi na višim neuro logičkim nivoima.

 

Radićete sa svojim uverenjima i na njihovom uticaju na cilj

Naučite kako da elicirate vrednosti, postavite njihovu hijerarhiju kao i da za svaku vrednost postavite kriterijum.  Pored sopstvenih vrednosti, na NLP Master treningu obrađivaćete i profesionalne vrednosti, kao i vrednosti unutar organizacije.

Process Communication Model (PCM)

Ono što čini razliku u odnosu na ostale treninge je obrađivanje i primena PCM modela koji se bavi strukturom ličnosti. Na treningu ćete naučiti kako da prepoznate različite tipove ličnosti i kako da to znanje primenite u svrhu modelovanja, vršenja uticaja i kreiranja lične promene.

Dostupnost trenera

S obzirom da će Vam treneri biti na raspolaganju svih 9 dana na Kopaoniku, imaćete  priliku da na licu mesta dobijete odgovore na sva pitanja vezana za NLP. Iskoristite njihovo iskustvo i prisutnost kao priliku da usvojite nove veštine na osnovu njihovog svakodnevnog ponašanja!

Dodatne aktivnosti

Brojne dodatne aktivnosti učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom, omogućiće vam da se odmorite, probudite avanturistu u sebi i „pametno“ iskoristite svoj odmor.

50+ učesnika

Na Intenzivnom NLP Master treningu imaćete priliku da se upoznate sa velikim brojem profesionalaca iz raznih oblasti poslovanja i upoznate se sa njihovim izazovima, kao i najboljim rešenjima koja će vam značiti u budućnosti.

Dodatne aktivnosti na Intenzivnom NLP treningu

Brojne dodatne aktivnosti učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom, omogućiće vam da se odmorite, probudite avanturistu u sebi i „pametno“ iskoristite svoj odmor.

Panoramska vožnja žičarom

 

Upoznajte Kopaonik iz druge perspektive u toku vožnje žičarom „Pančićev vrh”. Ovom žičarom izlazite na jedan od najviših vrhova ove planine i sigurno ćete uživati u panoramskom razgledanju centra i pogledu na 2017 metara nadmorske visine.

Planinarenje

 

Predivne planinske staze Kopaonika jedno su od najlepših obeležja planinskog turizma u Srbiji. Izazovite sebe i otkrijte nove lepote naše zemlje planinarenjem na stazama Pančićev vrh, Šiljak, Kozje stene, Markova stena...

Bob na šinama

 

Bob na šinama je vrsta roller coaster-a koja će vam omogućiti da se sankama pričvršćenim na šinski sistem spuštate specijalizovanom stazom kroz prirodno okruženje Kopaonika.

Paraglajding

 

Let tandem paraglajderom sa iskusnim instruktorima na atraktivnim lokacijama na Kopaoniku je jedinstvena prilika za ljubitelje ove vrste sportova.

Off road ture kvadovima

 

Vozite terenska vozila na off road stazama punim izazova. Moguće je obići sve vrhove Kopaonika i uživati u prelepim pejzažima koje pruža priroda.

Zip wire

 

Doživite nesvakidašnji adrenalinski šok, spuštajući se niz žicu postavljenu između dva drveta sa postepenim nagibom uz pomoć kotura koji klizi po istoj.

Jahanje

 

Upoznajte zadivljujuće predele Kopaonika uz pratnju vodiča. Ova aktivnost uključuje i časove obuke jahanja.

Planinski biciklizam

 

Vozite se jednom od tri specijalno dizajnirane staze različite težine u zavisnosti od nivoa izazova na koji ste spremni.

Utisci učesnika Intenzivnog NLP treninga

Savet: Klikinte na ikonicu

koja se nalazi u gornjem levom uglu videa kako biste videli celu listu video klipova.

Pratite nas na našem Youtube kanalu

Subscribe

O NLP Centru

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment osnovana 2008. godine, a osnovna delatnost i fokus NLP Centra su otvoreni, međunarodno akreditovani NLP treninzi. Naš fokus primene NLP je primena u ličnom i profesionalnom razvoju.

Preko 40 generacija NLP Practioner-a

Više od 500 polaznika je završilo trening NLP Practitioner u okviru NLP Centra.

 

Više od 100 sertifikovanih NLP Mastera

Preko 100 polaznika je nastavilo svoju NLP edukaciju kroz učešće na treningu NLP Master.

 

Preko 30 sertifikovanih NLP Trenera

U NLP Centru je svoju NLP edukaciju završilo preko 30 NLP Trenera.

 

NLP treninzi u 6 gradova!

Programi NLP Centra se održavaju u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Užicu, Ostravi i Pragu, a broj gradova u kojima se održavaju treninzi konstantno raste.

 

Tradicija duga 9 godina - Postanite bolja verzija sebe!

O NLP Masteru

NLP Master je osamnaestodnevni trening program namenjen razvoju veštine upotrebe NLP alata u radu sa drugim ljudima. Uslov za učešće na ovom treningu je završen NLP Practitioner trening u minimalnom trajanju od 130h. Fokus ovog treninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata u procesima modelovanja izuzetnosti. Učesnici treninga imaće mogućnost da kreiraju i razviju nove NLP alate, da pomere sopstvene granice, da krenu korak van NLP okvira postavljenih treningom NLP Practitioner. Trajanje treninga je 18 trening dana ili 130 sati.  Kroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika naučenih na treningu NLP Practitioner.

 

Na treningu ćete naučiti kako da razvijete sopstveni i potencijal ljudi sa kojima radite i kako da na sistemski način produbite i ojačate vezu između misli, emocija i fiziologije. Napredni jezički obrasci, koji se obrađuju na ovom treningu, omogućiće vam da potpuno razvijete komunikacionu fleksibilnost, efikasno inspirišete svoje zaposlene i da imate maksimalni uticaj na sagovornika.

Saznaj više o NLP Master i sadržaju treninga

Trenerski tim

Peđa Jovanović

NLP Master trener

Josip Bošnjaković

NLP Master trener

Sandra Savanović

Stevanović

NLP Master trener

Darko Gajić

NLP Master trener

Sertifikati

Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane priznatih međunarodnih institucija IANLP i IN-NLP.

 

International Association for NLP

 

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije.

 

 

International Association of NLP Institutes

 

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima.

 

Raspored modula

Modul I

Modul II

Modul III

Modul IV

Modul V

Modul VI

Modul VII

Sertifikacija

8-9. jula 2017.

10-11. jula 2017.

12-13. jula 2017.

14-15. jula 2017.

26-27. avgust 2017.

10-11. septembra 2017.

od 30. 9. do 1. 10. 2017.

28. oktobar 2017.

Kopaonik

Kopaonik

Kopaonik

Kopaonik

Beograd

Beograd

Beograd

Beograd

Vreme održavanja

Mesto

Modul

Mesto održavanja

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Intenzivni NLP Practitioner održače se u luksuznom hotelu „Kraljevi Čardaci“ na Kopaoniku. „Kraljevi Čardaci“ je spa hotel sa 4 zvezdice dizajniran tako da svojim gostima omogući prijatnu atmosferu udaljenu od gradske buke, idealnu za odmor i treninge.

Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, vlasništvo građevinske firme “Prvako inženjering” iz Kragujevca nalazi se na 1450 m nadmorske visine Kopaonika. Od 2011. godine kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.

Klub privrednih novinara Srbije i Centar za promociju wellness i spa Sunny dodelili su “Kraljevim Čardacima” priznanje za Wellness hotel 2012. godine – Wellness AWARD 2012.

U sklopu hotela “Kraljevi Čardaci” nalazi se 27 smeštajnih jedinica, Spa i Wellness centar, lobby bar, pansionski restoran i igraonica za decu. U sklopu hotelskog kompleksa je i 199 moderno opremljenih apartmana.

 

Adresa:

Kraljevi Čardaci SPA, Vikend naselje, Čajetinska česma bb, Kopaonik, Srbija

 

Rezervacije:

T: +381(0)36 428 558, +381(0)34 352 922

E: booking@kraljevicardaci.com

 

www.kraljevicardaci.com

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi prijave i Intenzivnog treninga ostavite nam svoje podatke, a naši NLP treneri će Vas ubrzo kontaktirati i pružiti sve neophodne informacije kako bi Vaš boravak na Kopaoniku bio nezaboravan.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uspešno ste poslali poruku.

Prijavite se još

danas i ostvarite POPUST NA

RANE PRIJAVE!

Prijavi se na:

 

office@nlpcentar.com

+ 381 (0)11 4123 410

+ 381 (0)60 0290 021

 

Popusti:

Za sve učesnike koji se prijave do 31. maja obezbedili smo popust od 20% na cenu treninga!

 

 

Za učesnike koji se prijave u grupi do 5+ obezbedili smo dodatni popust od 3% na cenu treninga.